Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Waarschijnlijk ben jij op zoek naar meer resulaat uit klantcontact en sales en/of beweging krijgen in je team en laat dat nu mijn specialisatie zijn. Ik stel me even aan je voor:
Mijn naam is Roel Gerritsen, getrouwd met Astrid en trotse vader van twee geweldige dochters, Simone en Pascalle. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, mountainbiken of snowboarden, maar ook een wandeling met onze trouwe viervoeter Ravi is favoriet. Als gezin trekken we bij voorkeur met de camper door Europa en genieten van de vrijheid van deze manier van reizen.

Mijn favoriete dier is de tijger, een prachtig en krachtig dier, gaat effectief en doelgericht te werk, maar kan ook heerlijk genieten van rust. Ja, dit toont inderdaad sterke overeenkomsten met hoe ik mezelf zie.

Professioneel gezien ben ik al mijn gehele carrière actief in sales en salesmanagement. Begonnen in de uitzendbranche en verder actief geweest in diverse andere branches in de sales en management functies en de laatste 17 jaar als partner en aandeelhouder bij RedFoxBlue. De afgelopen jaren voelde ik steeds meer de behoefte om als zelfstandig consultant te gaan opereren en zo is mijn consultancybureau vanaf januari 2020 van start gegaan. Hierdoor kan ik mijn eigenzinnige manier van motiveren en ontwikkelen geheel zelfstandig verder gaan uitbouwen.

"Het succes van de voorbereiding is de voorbereiding van succes."

"Jouw verkoopsucces van vandaag geeft je geen garantie voor morgen, maar dagelijkse planning en ritme geven je wel een betere basis."

"Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg of minder in deze tijden."

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider